Just nu

20% RABATT!

Full returrätt inom
60 dagar

Erbjudandet gäller till och med den 31 Juli

”Framför allt är Restpad bra eftersom man behöver sömn, det gör vi alla, och kan man sova någon extra timme på nätterna genom ett så pass enkelt knep så är det värt mycket.”

Karl Petter Hjelmer, 35 år – MARATONLÖPARE

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

KARI KUMARO – 57 ÅR, ESBO

FD BACKHOPPARE I FINSKA LANDSLAGET

“Mitt problem skiljer sig från många andra som använder Restpad. Jag har tidigare varit professionell backhoppare i det finska landslaget och har skadat mig vid flera tillfällen, bland annat har jag en skada i min höft. Den orsakar fruktansvärda nervsmärtor i hela mitt ben.
Min smärta varierar beroende på om jag sitter eller går, men oftast kommer den efter jobbet när jag börjar bli trött och ska gå och lägga mig. Jag flyger rätt så mycket och även då brukar jag få väldigt ont. Däremot har jag inte krypningar eller rastlösa ben, men bandet hjälper i alla fall.
När jag testade Restpad för första gången underlättade bandet direkt. Nu har jag använt det i ett år. Tack vare Restpad äter jag mycket mindre smärtstillande än vad jag gjorde förut, när jag har ont tar jag istället på mig min Restpad. Det känns väldigt skönt eftersom det inte är bra att äta för mycket smärtlindring. Jag har tidigare aldrig litat på något annat än läkare och smärtstillande så jag var både förvånad och glad över att Restpad fungerade även för mig. Ungefär 95 procent av min smärta försvinner.”

HÅKAN STENDAHL, 59 ÅR, VISBY

ENTREPRENÖR

“Jag har haft problem med rastlösa ben i ungefär tio år, besvären kommer alltid på kvällen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men det känns som helvetet på jorden. Det kryper i mina ben och jag får svårt att koppla av. Konsekvensen är att jag har svårt att sova, och man mår inte riktigt bra när man inte får tillräckligt med sömn.
Egentligen var det bara för ett år sedan som jag började läsa om RLS, och det har aldrig blivit av att jag har gått till läkaren för besvären. Innan jag läste om sjukdomen tänkte jag att det var ett problem som jag hade och som jag skulle få leva med.
När det har kliat i mina ben har jag fått gå upp och gå lite för att sedan försöka somna igen. Jag har alltid somnat tills slut, men har legat och vridit på mig länge vilket är riktigt otrevligt.
När jag testade Restpad hjälpte bandet direkt. Jag tar på mig bandet när jag känner att det behövs vilket underlättar otroligt mycket. Det känns behagligt redan från början. Restpad gör att jag kan sova och slipper oroa mig för mina ben. Det har stor betydelse för mitt verksamma liv.”

ANNA JOHANSSON – 44 ÅR, UMEÅ

BANKTJÄNSTEMAN

“Jag har haft problem med rastlösa ben sedan tonåren. Jag har en mildare grad av RLS och krypningarna kommer i regel på kvällarna när jag är trött. Det känns som att tusentals myror springer i mina ben, som att hela benen är under attack.
Hur stora mina besvär är varierar, ibland är de jättestora och ibland lite mildare. Jag har aldrig sökt hjälp för mina besvär, utan bara löst problematiken när den har uppstått. Egentligen är det först de senaste åren som jag har förstått att det finns någonting som heter Restless legs syndrome.
Även om jag alltid har lyckats somna så småningom så är rastlösa ben väldigt obehagligt. Det är jobbigt att tvingas gå upp och gå, särskilt när vi har främmande och sitter ner och umgås.
Med Restpad är det mycket lättare, då försvinner krypningarna. Jag har inte varit så pass förutseende att jag har tagit på mig min Restpad innan smärtan uppstår, utan jag har tagit på mig den när det har börjat krypa. Efter fem till tio minuter försvinner smärtan det. Det är en stor lättnad att slippa besvären.”

20% rabatt!
Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Erbjudandet gäller till och med den 31 Juli

BRITT OLSSON – 68 ÅR, SUNDSVALL

PENSIONÄR

“Hela mitt vuxna liv har jag haft bekymmer med kryp i mina ben. Kännetecknet har varit att jag har dragit upp mina ben mot mig, för då har besvären lättat lite. Att röra på mig har också hjälpt ibland.
Jag är en ganska positiv människa och har försökt att varken tänka på besvären eller klaga över dem. Däremot har jag tagit upp det under läkarbesök. Läkarna har sagt att problemen är vanliga, men svåra att lösa. Jag har testat olika lösningar som magnetarmband, men ingenting har hjälpt. Istället accepterade jag mitt problem.
Vi reser väldigt mycket och mitt största problem har varit under just resorna. Varje gång som jag har åkt flyg, tåg eller bil så har smärtan kommit.
Sedan jag fick min Restpad har jag inga problem längre, smärtan och krypningarna försvinner direkt. Nu har jag alltid med mig bandet när jag reser. Jag tänker inte längre på mina problem, för jag vet att med min Restpad så har jag inte några problem. Egentligen är det väldigt lustigt, att så fort man har blivit hjälpt så glömmer man bort att man har haft ett problem. Restpad underlättar mitt liv och jag är övertygad om att produkten även kommer att hjälpa många andra.”

KARL PETTER HJELMER – 35 ÅR, VÄXJÖ

MARATONLÖPARE

“Jag var först inte medveten om att jag hade några problem, då var det mer som att jag hade svårt att sova. Särskilt när jag hade tränat hårt så fick jag problem med att somna, jag låg och vred mig länge men tänkte inte direkt på att det kröp i mina ben.
Inledningsvis tänkta jag att det var naturligt, att det kändes så här och att jag skulle lära mig att leva med det. I efterhand har jag insett att det även påverkade min återhämtning negativt. Att ha tränat hårt och sedan inte kunna sova gör att man blir dubbelt så trött.
Det var först när jag kom i kontakt med Restpad som jag fick höra om symptomen och förstod att man kan få dem i samband med träning. Det kryper ofta som värst en eller två dagar efter att jag har tränat hårt och smärtan kommer alltid på kvällarna när jag är trött. När jag testade Restpad för första gången tog det kanske fem-tio minuter innan smärtan försvann. Jag vaknade upp med min Restpad på mitt ben och hade sovit gott hela natten. Numera använder jag den även när jag ligger i soffan och vilar och jag har lärt mig att använda bandet i förebyggande syfte när jag känner att stickningarna är på väg.
För mig är Restpad bra eftersom det är jätteviktigt att kunna sova i anslutning till hårda pass. Men framför allt är bandet bra eftersom man behöver sömn, det gör vi alla, och kan man sova någon extra timme på nätterna genom ett så pass enkelt knep så är det värt mycket.”

CHANTAL THOMASSIN – 63 ÅR, STOCKHOLM

PENSIONÄR

”Jag har haft problem med rastlösa ben i ungefär fyra-fem år ungefär. I början tänkte jag inte så mycket på det, utan jag tog upp mina ben mot min överkropp eller så försökte jag gå för att bli av med smärtan. Jag har även problem med ryggen och diskbråck, och tänkte att stickningarna hängde ihop med detta. Under åren har jag pratat med flera läkare och de har sagt att det inte finns så mycket att göra. Jag har också testat magneter och gått till sjukgymnastik men ingenting har hjälpt.
Det har varit tufft när ingenting har fungerat. Det är jobbigt att behöva stiga upp på nätterna för att gå runt och sedan försöka gå och lägga sig igen.

Tillsammans med mina problem med ryggen har det ibland känts som jag varken kan sitta, ligga eller sova bra. Det är inte alls roligt.
När jag fick prova Restpad för första gången hjälpte bandet direkt. Metoden är väldigt effektiv. Så fort jag känner av mina problem – och man känner snabbt när besvären sätter igång – så tar jag på mig bandet. Inom en halvtimme har det lugnat ner sig. Jag tänker knappt på mina problem längre, nu sover jag hela natten. ”

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö
0470 108 80 (Vardagar 9 – 16)

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252