KARL PETTER HJELMER, 35 ÅR, VÄXJÖ, MARATONLÖPARE

“Jag var först inte medveten om att jag hade några problem, då var det mer som att jag hade svårt att sova. Särskilt när jag hade tränat hårt så fick jag problem med att somna, jag låg och vred mig länge men tänkte inte direkt på att det kröp i mina ben.

Inledningsvis tänkta jag att det var naturligt, att det kändes så här och att jag skulle lära mig att leva med det. I efterhand har jag insett att det även påverkade min återhämtning negativt. Att ha tränat hårt och sedan inte kunna sova gör att man blir dubbelt så trött.

Det var först när jag kom i kontakt med Restpad som jag fick höra om symptomen och förstod att man kan få dem i samband med träning. Det kryper ofta som värst en eller två dagar efter att jag har tränat hårt och smärtan kommer alltid på kvällarna när jag är trött. När jag testade Restpad för första gången tog det kanske fem-tio minuter innan smärtan försvann. Jag vaknade upp med min Restpad på mitt ben och hade sovit gott hela natten. Numera använder jag den även när jag ligger i soffan och vilar och jag har lärt mig att använda bandet i förebyggande syfte när jag känner att stickningarna är på väg.

För mig är Restpad bra eftersom det är jätteviktigt att kunna sova i anslutning till hårda pass. Men framför allt är bandet bra eftersom man behöver sömn, det gör vi alla, och kan man sova någon extra timmer på nätterna genom ett så pass enkelt knep så är det värt mycket.”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252