VANLIG MEN OKÄND SJUKDOM

Upp till 15 procent av Sveriges vuxna befolkning lider av rastlösa ben, enligt en uppskattning av Läkemedelsverket. Krypningar, stickningar och ryckningar i benen är de vanligaste symptomen.

Stora besvär i vardagen

Omkring 1 miljon personer i Sverige är drabbade av Restless legs syndrome, RLS, eller Willis-Ekbom Disease, WED, som sjukdomen även heter. Besvären smyger sig ofta fram i 30-40-årsåldern och ökar med åldern. Att ständigt lida av sömnbrist och sakna ordentliga dygnsrutiner kan leda till stora besvär. Många tvingas undvika att flyga, gå på bio eller delta i längre möten på grund av sjukdomen.

 

Testa dig

Det finns en stor okunskap kring RLS. Många är drabbade i onödan då de inte söker hjälp eller får en felaktig diagnos, särskilt de med mildare besvär som kommer och går. Oavsett om du har stora och ständigt återkommande problem, eller bara drabbas ibland, så hjälper Restpad dig.

WED/RLS-förbundets hemsida kan du läsa mer om sjukdomen. Det finns också ett grundläggande test att göra för att ta reda på din svårighetsgrad av WED/RLS.

 

Goda resultat

Våra studier visar att närmare 95 procent av våra användare slipper, eller minskar, sina problem med rastlösa ben. Resultaten visar dock att de som lider av den allra svåraste graden av RLS/WED ibland inte får full hjälp av sin Restpad. Självklart kan Restpad kombineras med andra behandlingsalternativ för optimal effekt.

Testa själv – du får 60 dagar på dig att se om Restpad även lindrar dina besvär.

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252