KÖP- & LEVERANSVILLKOR

Känn dig trygg när du handlar på RESTPAD.SE
Säker e-handel – Fri frakt – 60 dagars returrätt

Beställning
Beställning görs på www.restpad.se Läs gärna vår hjälpguide Så handlar du. Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att kontakta kundservice på kundservice@restpad.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra Köp & Leveransvillkor och samtycker till att namn och personuppfiter registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem tillsammans i ett paket.
Betalning
RESTPAD.SE använder sig av säker e-handel och våra betalningstjänster hanteras av DIBS Payment Services AB. Det är en av de största aktörerna inom betalningstjänster i Sverige.

Betalning sker i samband med beställning. Din order behandlas sedan och skickas från vårt lager senast 4 dagar efter beställning.

Kortbetalning
Din betalning är säkrad genom att restpad.se använder DIBS (www.dibs.se) som betalväxel. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. restpad.se har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

Leveranser
Normal leveranstid är 10 dagar från det att din order mottagits. Om vi inte kan leverera din RESTPAD inom avtalad tid så informerar vi dig via e-post till den adress du uppgivit i samband med beställningen. Du har då också rätt att ångra ditt köp utan extra kostnader.

Leveranssätt
Vi använder Postens Varubrev för alla leveranser av RESTPAD.SE. Din beställning levereras alltid fraktfritt och inga ytterligare kostnader tillkommer för leverans från vårt lager. Eventuell returfrakt bekostas alltid av köpare.

Outlösta paket returneras till RESTPAD.SE efter 14 dagar om detta sker debiteras du en avgift om 200 SEK för kostnader hänförliga till administration, returfrakt och hantering.

Transportskador
Vid eventuella transportskador så kontaktar du RESTPAD.SE snarast och returnerar din vara till oss per post. Observera att Returformuläret måste fyllas i och bifogas.

60 dagars returrätt
Som kund hos RESTPAD.SE har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 60 dagar från det att du tagit emot din vara. Du har rätt att öppna förpackningen och prova din RESTPAD. Motsvarar den inte dina förväntningar är du välkommen att returnera den. Vid retur måste du alltid fylla i Returformuläret. Klicka här för att komma direkt till Returformuläret.

Observera att du måste bifoga returformuläret så att vi kan återbetala din order korrekt. Observera  även att byten och returer endast godkänns om varan och förpackningen är i ursprungligt skick.

Varor som returneras till RESTPAD.SE utan bifogat Returformulär ansvarar vi ej för då vi inte kan säkerställa korrekt returhantering utan det.

Garanti
Din RESTPAD och tillhörande produkter omfattas av garanti som innefattar tillverkningsfel och materialfel. Garantin gäller 12 månader från inköpsdatum. Du som kund har rätt att reklamera en vara om dess egenskaper avviker från vår beskrivning. För att kunna reklamera en vara med hänsyn till garantins omfattning måste du åberopa detta inom skälig tid. Du måste även kunna styrka ditt och vi rekommenderar det kvitto du fick från oss i samband med ditt köp.

Reklamation
Vid reklamation av din RESTPAD ber vi dig i första hand kontakta oss på info@restpad.se. När reklamationen är godkänd av oss så skickar vi dig en ny RESTPAD så snart som möjligt.

Priser och produktbilder
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms.

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Produktsäkerhet
RESTPAD är CE-märkt enligt europeisk standard, medicinteknisk klass I. CE-märkningen säkerställer kvalitet och och produktsäkerhet.

Före användning av RESTPAD ska du alltid konsultera din läkare innan du provar produkten. Produkten är utvecklad och framtagen för lindring av besvär vid diagnos av primär WED/RLS.

RESTPAD Scandinavia AB friskriver sig ansvar vid eventuella problem som kan uppkomma vid felaktig användning av produkten.

Kundservice
Vi arbetar för att erbjuda en effektiv kundtjänst som är enkel att ha kontakt med. Det bästa sättet att komma i kontakt med oss är via e-post på kundservice@restpad.se. Vi strävar efter att besvara ditt ärende inom ett dygn från det att du kontaktat oss.

Personuppgifter
Inga personuppgifter sparas hos RESTPAD.SE i samband med ditt köp, detta i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204).

Vi använder enbart personuppgifter internt och till samarbetspatners vi har avtal med för att hantera vår order- och leveransprocess. Vi överlåter inte personuppgifter till tredje part i kommersiellt syfte.

Du självklart efter skriftlig begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade i samband med ditt köp på RESTPAD.SE.

Om våra uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du också kräva att de raderas eller rättas.

Företagsuppgifter
RESTPAD Scandinavia AB
Org.Nr: 556842-4252
Postadress/Besöksadress
Linnégatan 18
114 87 Stockholm

Copyright
Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör RESTPAD Scandinavia AB eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252