SMÄRTAN FÖRSVINNER MED BANDET

Restpad skapar ett naturligt magnetfält och tryck runt ditt ben. Trycket gör att oron i dina ben försvinner.

För olika besvär
Restless legs syndrome är en individuell sjukdom som varierar från person till person och från gång till gång. Oavsett om du har stora smärtor i dina ben varje dag, eller stickningar ett par gånger i månaden, så hjälper Restpad dig. Bandet kan inte bara anpassas till olika personers behov, utan också till varje persons skiftande grad av besvär.

Noggrant utvalda material
Restpads nickelfria magneter är placerade i ett följsamt band som ger hundra procents träffgrad runt ditt ben. Du placerar bandet där stickningarna är som värst och redan inom 15 minuter lindras besvären – många upplever att de försvinner helt. Med Restpad har du möjlighet att slippa stark medicinering, och du använder endast bandet när du faktiskt behöver det.

Anpassas efter dina behov
Restpads effekt märks redan inom 15 minuter. Sätter du på dig bandet innan dina problem uppstår, så slipper du dem helt och hållet. Använder du exempelvis bandet inför en flygning eller ett biobesök, så behöver du inte oroa dig för smärta eller stickningar i dina ben. Så småningom lär du känna din smärta och din Restpad så pass bra att du förebygger stickningarna – och slipper alla dina besvär. En stor fördel med Restpad är att du endast behöver använda den när du har din smärta. Du slipper därför tänka på dina besvär resterande del av dygnet.

Två metoder i ett band
Det är kombinationen av tryck och magnetism som gör Restpad effektiv. Du kontrollerar trycket själv, och spänner åt eller släpper efter beroende på hur stora dina bekymmer är. Du behöver endast en Restpad eftersom du behandlar ett ben i taget.

Restpad finns i två storlekar

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252