ANNA JOHANSSON, 44 ÅR, UMEÅ, BANKTJÄNSTEMAN

”Jag har haft problem med rastlösa ben sedan tonåren. Jag har en mildare grad av RLS och krypningarna kommer i regel på kvällarna när jag är trött. Det känns som att tusentals myror springer i mina ben, som att hela benen är under attack.

Hur stora mina besvär är varierar, ibland är de jättestora och ibland lite mildare. Jag har aldrig sökt hjälp för mina besvär, utan bara löst problematiken när den har uppstått. Egentligen är det först de senaste åren som jag har förstått att det finns någonting som heter Restless legs syndrome.

Även om jag alltid har lyckats somna så småningom så är rastlösa ben väldigt obehagligt. Det är jobbigt att tvingas gå upp och gå, särskilt när vi har främmande och sitter ner och umgås.

Med Restpad är det mycket lättare, då försvinner krypningarna. Jag har inte varit så pass förutseende att jag har tagit på mig min Restpad innan smärtan uppstår, utan jag har tagit på mig den när det har börjat krypa. Efter fem till tio minuter försvinner smärtan det. Det är en stor lättnad att slippa besvären.”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252