HÅKAN STENDAHL, 59 ÅR, VISBY, ENTREPRENÖR

”Jag har haft problem med rastlösa ben i ungefär tio år, besvären kommer alltid på kvällen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men det känns som helvetet på jorden. Det kryper i mina ben och jag får svårt att koppla av. Konsekvensen är att jag har svårt att sova, och man mår inte riktigt bra när man inte får tillräckligt med sömn.

Egentligen var det bara för ett år sedan som jag började läsa om RLS, och det har aldrig blivit av att jag har gått till läkaren för besvären. Innan jag läste om sjukdomen tänkte jag att det var ett problem som jag hade och som jag skulle få leva med.

När det har kliat i mina ben har jag fått gå upp och gå lite för att sedan försöka somna igen. Jag har alltid somnat tills slut, men har legat och vridit på mig länge vilket är riktigt otrevligt.

När jag testade Restpad hjälpte bandet direkt. Jag tar på mig bandet när jag känner att det behövs vilket underlättar otroligt mycket. Det känns behagligt redan från början. Restpad gör att jag kan sova och slipper oroa mig för mina ben. Det har stor betydelse för mitt verksamma liv.”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252