CHANTAL THOMASSIN, 63 ÅR, STOCKHOLM, PENSIONÄR.

”Jag har haft problem med rastlösa ben i ungefär fyra-fem år ungefär. I början tänkte jag inte så mycket på det, utan jag tog upp mina ben mot min överkropp eller så försökte jag gå för att bli av med smärtan. Jag har även problem med ryggen och diskbråck, och tänkte att stickningarna hängde ihop med detta. Under åren har jag pratat med flera läkare och de har sagt att det inte finns så mycket att göra. Jag har också testat magneter och gått till sjukgymnastik men ingenting har hjälpt.

Det har varit tufft när ingenting har fungerat. Det är jobbigt att behöva stiga upp på nätterna för att gå runt och sedan försöka gå och lägga sig igen. Tillsammans med mina problem med ryggen har det ibland känts som jag varken kan sitta, ligga eller sova bra. Det är inte alls roligt.

När jag fick prova Restpad för första gången hjälpte bandet direkt. Metoden är väldigt effektiv. Så fort jag känner av mina problem – och man känner snabbt när besvären sätter igång – så tar jag på mig bandet. Inom en halvtimme har det lugnat ner sig. Jag tänker knappt på mina problem längre, nu sover jag hela natten. ”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252