KARI KUMARO, 57 ÅR, ESBO, FD BACKHOPPARE I FINSKA LANDSLAGET

”Mitt problem skiljer sig från många andra som använder Restpad. Jag har tidigare varit professionell backhoppare i det finska landslaget och har skadat mig vid flera tillfällen, bland annat har jag en skada i min höft. Den orsakar fruktansvärda nervsmärtor i hela mitt ben.

Min smärta varierar beroende på om jag sitter eller går, men oftast kommer den efter jobbet när jag börjar bli trött och ska gå och lägga mig. Jag flyger rätt så mycket och även då brukar jag få väldigt ont. Däremot har jag inte krypningar eller rastlösa ben, men bandet hjälper i alla fall.

När jag testade Restpad för första gången underlättade bandet direkt. Nu har jag använt det i ett år. Tack vare Restpad äter jag mycket mindre smärtstillande än vad jag gjorde förut, när jag har ont tar jag istället på mig min Restpad. Det känns väldigt skönt eftersom det inte är bra att äta för mycket smärtlindring.

Jag har tidigare aldrig litat på något annat än läkare och smärtstillande så jag var både förvånad och glad över att Restpad fungerade även för mig. Ungefär 95 procent av min smärta försvinner.”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252