BRITT OLSSON, 68 ÅR, SUNDSVALL, PENSIONÄR

”Hela mitt vuxna liv har jag haft bekymmer med kryp i mina ben. Kännetecknet har varit att jag har dragit upp mina ben mot mig, för då har besvären lättat lite. Att röra på mig har också hjälpt ibland.

Jag är en ganska positiv människa och har försökt att varken tänka på besvären eller klaga över dem. Däremot har jag tagit upp det under läkarbesök. Läkarna har sagt att problemen är vanliga, men svåra att lösa. Jag har testat olika lösningar som magnetarmband, men ingenting har hjälpt. Istället accepterade jag mitt problem.

Vi reser väldigt mycket och mitt största problem har varit under just resorna. Varje gång som jag har åkt flyg, tåg eller bil så har smärtan kommit.

Sedan jag fick min Restpad har jag inga problem längre, smärtan och krypningarna försvinner direkt. Nu har jag alltid med mig bandet när jag reser. Jag tänker inte längre på mina problem, för jag vet att med min Restpad så har jag inte några problem. Egentligen är det väldigt lustigt, att så fort man har blivit hjälpt så glömmer man bort att man har haft ett problem. Restpad underlättar mitt liv och jag är övertygad om att produkten även kommer att hjälpa många andra.”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252