MALIN BERGSTRÖM, 38 ÅR, STOCKHOLM

”Jag har haft problem med RLS/WED så länge jag kan minnas och har ätit läkemedel mot besvären i 10, 15 år. Tyvärr gav det tråkiga biverkningar, bland annat att jag blev väldigt trött. Jag beslutade mig för att sluta med medicinen och pröva med Restpad istället.

Det var mycket svårare att sluta med medicineringen än jag trodde. De första dygnen hade jag hemska kramper i benen, men efter två, tre dagar lättade det. När jag började med bandet fick jag trixa litegrann och flytta det från det ena benet till det andra, men jag tycker att jag fick resultat snabbt. Jag testade faktiskt Restpad redan innan jag slutade med medicinen men då fungerade det inte. Jag har min egen teori om att medicinen behövde försvinna ur kroppen innan Restpad fick effekt.

Idag äter jag inte längre något läkemedel mot RLS, och otroligt nog har jag även fått mindre och mindre besvär av Restless legs. Jag har bara problem när jag är riktigt trött och det försvinner när jag sätter på mig bandet.

Tidigare hade jag hemska pirr och myrkrypningar varje dag. Tog jag inte medicinen före klockan sju så blev det outhärdligt och det gick inte att sova.

Jag kan verkligen rekommendera Restpad till alla som har problem med rastlösa ben. Äter du medicin idag kan du dock behöva sluta med den för att få effekt. Du får några riktigt jobbiga dagar, men det är värt det.”

Nöjda ben eller pengarna tillbaka!

Kontakt

E-post:
info@restpad.se

Utdelningsadress:
RESTPAD Scandinavia AB
Linnegatan 18
114 87 Stockholm

Kundservice och logistikcenter i Växjö

Restpad
Alwex Lager & Logistik
HÖGSBYVÄGEN 3
352 50 Växjö

Organisationsnummer:
556842-4252